Ett Faktum

Nu har jag listat ut grund orsaken till varför vi bara blir fetare och fetare, det har inte med att vi äter för mycket fett eller att vi stoppar i oss massvis med godis.

Det är nämligen så här att bakgrunden för att folk är feta är för att dom orkar inte lyfta sitt arlse från sin bil för att slänga sitt skräp utan bara släpper det utanför dörren.  Sen får man gå och och plocka upp all skräp som dom har lämnat efter sig. 

 Där har en ni orsaken till att folk är tjocka om ni hellre vill använda det uttrycket, men som sagt om dom inte orkar lyfta sig ur sin bil för att slänga sitt skäp hur i all sin dar ska dom kunna förvänta sig att dom ska bli i den figur som sig så önskar.

Detta gäller inte alla, men det finns folk som dessa och tänk på att papperskorgen står bara några meter från deras bil. 

Är det här att kalla sig vuxen?  Har vi börjat tappa greppet om att ta sitt ansvar? Eller är så att vi har blivit bekväma med att det är ju alltid någon som går och städar upp efter mig så jag slipper göra det själv? Hur skulle det se ut om vi strunta i att slänga vårt skräpp i papperskorgarna och låter lukta och ingen som städar efter en? Jag inser själv att detta är ett extrem faktum att vi bara skulle skita i skiten, men om nu dessa stora människor inte slänger sitt skräp och dessutom dom har egne barn, vad är det dom försöker lära dom att det är helt okej att slänga ditt skräp utanför bilen för det gör papppa. För att inte tala om alla dessa fimpar som slängs överallt. Det är väl vackert när man stannar på en mack eller nått liknande och man ser en hel hög med pimpar på marken och åter igen finns det en papperskorg två meter därifrån, men att gå några extra meter bara för att slänga en cigg det är farligt, nästan lika farligt som att röka.

Sen har vi ett annat faktum. Att göra nått som faktiskt är förbjudet. i vissa fall så lockas man av att man får en adrealinkick av att göra nått som sticker ut ur ramarna. Detta som jag nu ska skriva kan ses som mindre farligt, men när du tänker efter så är det riktigt farligt, men folk tycks ovetande om risken av att faktiskt röka på en bensin station. Tänk dig själv det finns etanol som bara krävs en enda gnista för antändas och bensin det avger ånga och kan du sätta dig in hur det skulle vara om du skulle stå och röka precis vid pumparna? Visa verkar inte fatta detta utan står med ro och tänder sin cigg och sen får man säga till dom att det råder rök förbud på hela stationen. det är galet att folk inte tänker längre än näsan räcker. En del säger attt detta hade dom ingen tanke på och en del försöker faktiskt röka färdigt sin cigg när man går därifrån och försöker smussla, men om står kvar tills dom släcker den så säger dom nått i stil med "ja jag ska" med en irriterad uppsyn och man säger till åter igen, det är som att det går ut genom ena örat och ut ur de ena. Åter igen så pratar vi om vuxna människor. Ibland så får man ryta till, och som tack får en massa blickar och en massa svordommar efter sig. Då vet man att man lever adrealinet är på topp.

What a guy!!

När en man stiger in i en hjärta, då görs det rum för den personen att fylla det med kärlek! Visst låter det underbart att få älska med lite gull i gull.

SKIT säger jag: En kille kan verkligen vrida ditt hjärta som tusen nålar och inte kunna vara angelägen att släppa han vill se när du står och kvider av smärta medan han sedan har flera andra hjärtan vridna som tusen nålar i sinhand. Detta är vad vi kallar en player. Söt, trevlig och han vet dessutom om att han är snygg och kan vrida om våra hjärtan på ett knyck.

Ja att ge en kyss till en tjej som är kär i killen men sedan säger att det var inget mer från hans sida och att han gjorde det för min skull ja det är PAIN IN THE AS. Jag säger inte att det inte var en härlig kyss med lite bit tag här och där i läppen, den var väldigt bra, men å andra sidan var det inte riktigt fire in that kiss det var bara gott men inget som man blir WOW ett rus som går genom hela kroppen, men om det är äkta ska man få ett rus som går från huvudet och ner till tårna??

Kanske det är som dom säger att det finns enorma laddningar i en enda kyss och kemikalier som mixas med den andres och så vidare och om man passar ihop så går det ett rus genom hela kroppen och det gjorde det inte, fast efterråt ville man bara ha mer av denna person du vet man vill vara nära pussa lite till på.

Men även innan när man kramade varandra så var det fint, men jag är osäker ska det kännas nått när man kramar en som man har börjat bli kär i eller när man ÄR kär i en, ska det pirra i kroppen när man väl träffar varandra eller som jag kände att när jag inte var i närheten gick mina tankar till honom hela tiden jag ville vara med honom, då fick man den dära pirr känslan, men så fort jag träffade honom så blev jag så otroligt nervös inombord men jag tror inte att jag visade det för honom jag är ganska bra på att visa sånt genom att jag skrattar =). Eller jag skrattar hela tiden så hehe..

Så till sist önskar jag att allt han skulle fösvinna från mina tankar som dagligen vandrar till honom...

RSS 2.0