Min Nya Bil!

image2 

Min dröm har besannats eller en av dom att äga en bil som faktiskt rullar och allt funkar med den eller jo. Man skulle väl vilja ha ett värsting åk men detta får duga till en början.
 Det är en Peugeot 206 GTI med 137 h. Mer behöver inte jag eller jo men inte på ett bra tag framöver. Problemet med att äga en sån bil är att man vill bara stla den hela tiden och det kostar pengar, men jag har så många planer för den plus allt annat man vill göra vid sidan om.

Men jag är super lycklig iallafall. Den rör sig som en puma på vägen hehe, jag vet inte riktigt än vad jag ska döpa den till. Kanske Puman, Black Beaty, Helge. Min bil är svart så nått borde ju passa tycker man.

I helgen var det den efterlängtade bilmässan på elmia och GUD vilka bilar jag fick gåshud över en bil som stod där och glänste mer av alla. Shelby "Elinor" GT500 ohhh I say. Den bilen körs i filmen "Gone In 60 Sec" by the way så är det min favo film och sen när jag såg att det var den bilen jaa då var det bara bilen och jag i hela hallen. Inget kunde störa min njutning av att glida in i linjerna och bara sätta sig framför ratten och köra som bara aset. Åhh då snackar vi GÅSHUD av största allvar, man blev svimfärdig. Jag kan ju konstatera att jag faller mer för en bil än en kille hehe.. Jag går igång mer på en bil haha. Det är sant stackars mina killar framöver eller den killen som vågar ge sig i lag med mig. Han får lite att leva upp till.

Jag snackade med en kille igår och jag sa till honom att om du skaffar dig en sån bil så gifter jag med dig utan att blinka. Han sa inte nej, men han sa om bilen blir stulen, eller gifter du dig med bilen eller med mig. Det dära är en knivig fråga jag vill ju säga att jag gifter mig för hans skull men då skulle jag ju ljuga och ljuga är ju fullt har min mor lärt mig.

Nu får ni inte tro att jag skulle gifta mig, ta en kille bara för hans bil, men låt mig säga så här och han kommer och ragga upp mig med en snygg bil ja då har han tänt alla mina cylindrar.

            


RUNNING!

Nu har jag börjat springa varannan dag och jag har tyckt att det är illa tråkigt att springa, men det har blivit bättre. Det går fortfarande sketa tugnt, men jag hoppas att det blir bättre nån gång.

Detta är lite billgare än att gå på gym och få en chans att visa upp sig för alla bakterier som råkar ligga och tjuvkika ner i uringningen på alla maskiner. Det kan jag vara utan eller om man vänder sig till det motsatta könet och deras blickar om man nu är så snygg värd en blick, då är det ju världen =).

Men allvarligt skulle det vara kul att styrke träna lite, men man gör det plånboken tilllåter och jag kan kanske göra nått annat kul för dom pengarna.

Shake your booty!!Jag har alltid velat ha den låten på min ipod och snart blir det verklighet. Den är så himla skön. Bandet som har gjort den kallas Kc & The Sunshine Band. Dom har även gjort That's The Way, I like It och That's The Way Get down Tonight. Jag tycker nog att dom låtarna är dom bästa boggie låtarna som finns. Man vill bara upp på dansgolvet och sopa banan med alla andra.

Jag snackar med en kille och vi har kommit in på hans bak av nån underlig anledning, men det har varit skit skoj att driva om, jag hoppas han tycker de med så att han inte går omkring och känner sig utnjyttjad av en två år yngre tjej =). Men iallafall så ägnade jag den låten till honom på facebook. Jag tyckte att den var så han med tanke på vad vi har snackat om den senaste tiden. Det är skönt med sånna kilar som kan bjuda på sig själva och inte blir stirriga om man börjar prata om paketet med tillbehör.

På tal om paket. Så var det en ganska snygg kille med ett snyggt tillbehör till bak och jag och min chef tyckte båda att han så bra ut. Så jag gick in på kontoret och hon stod i kassan och helt plötsligt där jag satt vid bordet mellan pumparna så böjde han sig ner och greppade paketet, asså det var nog de roligaste jag sett hända mellan pumparna nån gång =). Men bara jaha, då började jag fundera på varför så jag frågade min killkompis om detta och han förklarade att den är van att ligga på ett sätt och när den lägger på fel sida så känns det fel. Jag som trodde att den bara hängde rakt fram, men så fel man kan ha.

I lördags har jag kalas för min familj. Och det var riktigt skoj. Vi spelade ett spel som heter Alias, där man ska förklara ord för sin medspelare, man ska förklara så många ord som möjligt  på en viss tid. Det kom till Samuel tur att förklara för Dag ( Samuel är min syster son och dag är min systers man) Samuel hade ett ordet föda att förklara och han sa nått  i stil med " man gör det när man ska ha barn eller göra barn" och dag sa en massa ord som det kunde vara och sen sa han "Samlag" och alla bara brast ut i skratt  och Samuel vart lite generad över hela grejen, men det var så kul. Jag hade gjort en tårta och mat till alla och som tur var räckte de till alla. Men det var en lyckad dag med många skratt.
Om ni undrar vem som vann, ja jag så klart =)..

XOXO

A hole new "GARDEROB"

Så sweet nice med ny design. Allt vare tack till Monica "monc" Lindqvist!!!

WHAT!!

När jag satt där så tänkte jag "Han kommer att stanna, han kommer att stanna, han ser mig" och pang! Då hade han kört på mig i sidan. Först vart jag chockad, men det la sig ganska fort. Det värsta kom när jag väl var hemma. Då kom den verkliga chocken. Jag kunde inte sova och var jätte orolig. Jag ringde runt lite mina vänner och la mig i min nya soffa framför tv och slummrade lite och jag kunde sova sen frammåt fyra.

Det dropliaste är att jag vart på körd av en securitas vakt som bor i Bankeryd och är lika gammal som jag. Med tanle på att det som har hänt innan, mina incidenter med dessa vakter tänkte jag bara kan dom inte lämna mig ifred "Låt mig va" typ. Vi satt där i hans bil och skrev på en massa rader och nu kan jag inte öppna min dörr på min sida så jag får klia över till den andra sidan för att komma ut. Ja de är tur att man är vig så att säga om det hade vart min mpr ja då hade det varit kört att komma varken in eller ut. Haha, men det är sant, hon är stel som en pinne. Jag älskar dig mamma men inse att du har lite av handikap på det området =).

RSS 2.0