-skynda långsamt-


Idag gled det in en fin Nissan Gtr. Och givet är det en relativt fräsh kille och självklart sitter en super fräsh brud bredvid. Det slår aldrig fel. Kanske en fördom, men jag skulle säga att det är ett måste. Det kommer med bilen helt enkelt. En del av inredningen ;).

Och för dom som har en fräsh bil, men inte har bruden...ja det är bara att ut och leta ;)

Jag kom att tänka på attt Nissan har en hel del sportiga snygga bilar. Man kanske skulle satsa på en Nissan i framtiden.

En sån här..mmm det tycker vi ju faktiskt om. Fast kanske inte så polerad, men ändå fin!!


Äntligen blev jag av med min visdomstand..och det gick fort från det att jag faktiskt lugnade ner mig och blev lugnare. Jag försökte andas och försöka tänka att det gör inte ont. Men kroppen är en komplicerad maskin. Även om jag vet om att det gör inte ont så spänner jag mig nått så oehört ändå.

Men nu är den borta och kvar är ett hål..

Men om ni skulle känna för det så är det ju inte så långt kvar till jul så ge min en Nissan i julklapp då har ni min tacksamhet resten av livet ;)

puss på er


Det skiter sig varje gång. Varför skulle d...

Det skiter sig varje gång. Varför skulle den här gången vara annorlunda??


-väntan-på-något-

How Great Is Our Lord..

När man känner en massa inom sig är det skönt att kunna gå till GUd och släppa allt framför honom och be honom om hjälp.

Jag är så trött på att vara ensam, nästan att man lipar för att det är så jobbigt. Jag tror inte att folk som har någon vet hur jobbigt det är att vara själv. jag säger det till mina vänner att. "Ni vet inte hur bra ni har de"
att få vara där för en annan människa och att det är någon att komma hem till. Jag kan bara föreställa mig det. Det är någon bredvid dig när du vaknar som du känner en värme ifrån och älskar av hela ditt hjärta.

Jag vill bara skriva av mig.. För jag går med en längtan av kunna få tillhöra en annan. Att säga du är min, bara min. jag skakar av att tänka på de, för det är så stort. Och jag kan väl villigt erkänna att jag har sålt mig billigt innan. Trott att just den där gången var "this is it" men man lurar bara sig själv.

Många frågar mig varför jag är singel..haha ja det är väl ingen som vill ha mig brukar säga eller ne det vet inte jag heller. För jag är en himla BRA tjej. Varför är det ingen som tar tag i mig och bra säger "Du är min och jag kommer aldrig att släppa taget om dig"Detta är väl en tjejs romantiska tankar. MEN alla drömmer om en andra hälft, inte alla men många. Det är bara kolla på alla sidor med dejting. Alla söker och det gör även jag. Varför kan inte få vara ärlig om det utan att klassa som desperat??

Men här ni mig ärlig och öppen...jag vill ha dig..jag blir gärna din..


Hihi...

Mögligt..nästan


Jag vill ha en dieselbil bara för ljudets skull. Motorn låter så himla gött. Allt fler väljer idag att köpa en bil som går på diesel.
Läste idag på Aftonbladet att det bildas bakterier i bränslesystemet. Diesel har en blandning med rapsolja och när den komme ri kontakt med kondesen i tanken så bildas det bakterier. Så helt plätsligt så kan din bil stanna, då kan det vara lite saker som sitter där så fint.


Fint, det ser ut som en svamp eller en spya. Där nere i våran tank bor detta lilla monster och det växer och växer.
Detta är ju inget nytt, men man måste pålysa nån gång ibland ;).En finare bild är på denna Bugatti Veyron motor med påstådda 1200 hästar, MEN vi vet inte vad vridmomentet är. Det är det som är viktigt. Toppfarten på den föregående modellen är på 400km/h.

Egentligen borde jag göra en dedikation till Sara för hon finns med på så mycket i min mobil.Och något som vi helst vill glömma, men det kommer ju att komma återigen. Denna freaking, sketna, äckliga, kalla, skitiga, tjocka, feta, blöta, salta snön.. För att påminna er så tog jag ett kort i vintras, och jag vill alltid flytta till värmare klimat när man kollar tillbaka på hur det var. jag skottade i en timma för att få fram bilen.Det här är äckligt, äckligt och svettigt är det. Jag har skottat runt hela åbäket och jag är glad att jag köpte mig en skyffel. Det var min bästa vän den vintern. Men en återblick på pechan. Den startade verkligen i ur och skur. Från 30 plus till 30 minus. Åh på det viset var den bra. Hoppas hoppas att BMW sköter sig lika exemplariskt i vinter.

Annars hittar en som står ute och svär högt kl fem på morgonen i Bankeryd..

vad hände..?

Jag skulle blogga om bilar, men det blir om annat jaja ni som läser får väl stå ut ändå.

JO jag såg ett repotage i Expressen tror jag att det var, att dom har gjort om bubblan ännu en gång. Gjort den lite modernare. Den är bättre än än dess föregångare.
Är inte detta vackert. Den är mysig! Jag skulle vilja ha en sådan häringa med cab. FINT!! Till nästa sommar kanske. Men ORGINALET är bäst!!!

Nästa gång tar vi upp ämnet gubbbilar ;)


en fredag med rörliga fötter

Istället för att skriva på Facebook hela tiden, små uppdateringar så skriver jag allt här för vissa dagar så skrivar sig hjärnan totalt och man har så mycket flum i huvet. Man kan ju inte skriva en satusuppdagtering varje minut bara för att man är så rolig och kommer på så kuliga saker hela tiden ;)

Senaste som ploppade upp i huvet var. "Ja här i taket är det armeringsjärn" bara för att jag var nära taket och tänkte till lite extra på vad som håller uppe taket så att det inte faller hehe. Jag visste att det var det innan med men man får en uppenbarelse.

Ont i tummen har jag med. Till frulle skulle jag ha bacon och ägg. Tror du inte att jag skar mig över tummen. Ett litet jack, MEN ändå det gör ju huvens ont. Jag var lite ynklig då. När jag gör mig illa eller något sådant k'nner jag hela blodet i hela kroppen rusa igenom från topp till tå. Man blir lite halv snurrig hihi.

Så här har min dag sett ut i ord och bilder. Jag vaknade åtta för att jag skulle tvätta och efter att igår ha gått igenom alla mina utrymmen så var det en del som skulle tvättas. Efter att jag var nere första gången gick jag och la mig till nio och gick ner igen. Åt frulle, vilket bestod av äggröra med bacon, lite sallad som jag fick av Johanna igår och lite gurka från affären :).

Sen höll jag igång hela dagen.
Tvätten är färdig, bara det som ska strykas som är kvar (inte gjorts än)

Sen var det dags för frulle då en liten olycka..

Dessa två går fint i hand... ;)

Sen åkte jag och tankade träffade på dessa


Sen var det meningen att jag skulle åka till Backamo och köpa lite frö och så lite örter, men det fanns inga. Så det blev att åka ner till stan.

Resultatet:
Citronmellis, Basilika, och två till kommer inte ihåg minnet sviker mig hihi. Det blev en orkidee också.

Det hanns med en runda till IKEA och köpte lite hyllor till köket för mitt kök är inget kök.Så här blev resultatet av mina inköp till köket och jag är väldigt nöjd!!!!

Hann även med en runda till Mio för att köpa två till kuddar till min soffa.Och till sist blir det att färga min utväxt så man inte ser ut som en tok i huvet.

Och med detta avslutar vi dagen jag och Becka med pannkakor med sylt =)


Puss på er.. By the Way min första lampa på bilen år fixad och nu återstår bara min motorlampa...Ett ögonblick..


..av stillhet, en intensiv känsla. Svårt att sätta fingret på vad som gör en glad och lycklig?

Men jag vet att komma ut på landet gör mig otroligt lycklig. Det ger mig en inre frid och ett lugn. Man blir kär i allt. Bilar har gjort mig lycklig och förälskad, men jag hoppas att det kommer att komma något större som jag kan börja älska på allvar. Något som är större än mig själv och något verkligt.

Just nu bräns inte mitt bilintresse så mycket, kan vara för att jag har fått annat att ge min uppmärksammhet åt.
Det är bara skräp i mitt huvud, inget som att vettigt nog att skriva. Bara en massa babbel!!

Jag var med Sara hem till Rumskulla i helgen och jag blir aldirg besviken av att åka dit. Ju mer jag är där, dseto mer vill jag bo där. Ha mitt eget lilla torp. Vore fint med en fin äldre bil utanför huset. En lliten trädgård där man kan odla en massa grönsaker och höns. Höns måste jag ha. Och då ska jag ha sånna som inte är vanliga höns, lite ovanliga. Och ett garage där man hade en cross kanske som man körde i skogen med. Japp Gud vet!


Jag vill drömma om hans leende,
Jag vill tänka på hans blå ögon... Ja jag är lite betuttad i nån som får mig att må bra. Så jag hoppas att den här gången är det min tur att få älska någon och få den personen att må bra.


Hihi coolt att se dom gamla rävarna fortfa...

img_9313 (MMS)

Hihi coolt att se dom gamla rävarna fortfarande håller ihop!


Top Gear
Dom här killarna är mina favoriter!!

Formel 1


Om man skulle köpa sig enbiljett till nästa år för 18 000 tusen för en helg!

RSS 2.0