Biopopulär

När man är och handlar ja då köper man antingen allt eller inget. Man glömmer hälften och idag glömde jag toapapper. Finns det något mer otacksamt att köpa än toapapper? Det försvinner och det är ju inget trevligt man använder det till, MEN så nödvändigt. Så idag glömde jag att köpa dett nödvändiga och min rulle blir bara mindre och mindre. Så jag hoppas att den räcker till imon hehe ;P

Jag måste säga en sak att idag kom det in en pretty smakfull kille. OJ asså han var redigt fin. Och han var trevlig..hur ofta händer de?? Han jobbar för Toschiba med datorer kan jag tänka mig och han har varit inne innan och man kan ju inte låta bli att flirta. Man får ju en trisslott nu på jobbet efter tredje tankningen och han hade tankat tre gånger och jag sa till honom att om han nu vinner får han bjuda på en kaffe och han sa: Ja då får du önska mig lycka till!! I still got it!! Hehe gött o veta att man kan casha in lite poäng till en sån fräsch kille ;).

U2 släpper snart en samling och skivomslaget är skit snyggt. Sen fick vi en skiva från DRIFTERS och det är dansbandsmusik OCH vi vet alla vad drifters betyder på engelska..kringdrivande person; dagdrivare. Jag stod och skrattade för mig själv. Och vet du vad albumet heter?? HOPPAS PÅ DET BÄSTA hahah bara det är humor. Ja om ni inte förstår hur kul det är så ja...

Bytt mina däck idag och jag inser att nästa vinter måste jag köpa nya och hör och häpna. Jag har aldrig köpt ett par däck i hela mitt liv!! Däcken med peggen körde jag i fem år haha, jag gissar på att dom inte mådde bra eller att dom var lite utslitna. Men inget jag märkte av. Tyckte att det var fin mönstring på dom ;). Men nu sitter dom där och resten av vinterförberedningen kommer på onsdag, med glycol och olja och allt tjafs hehe.

Och jag är så rolig, jag skrattar ju åt mig själv!!

Min mor var hos mig idag och frågade om jag mådde bra. Hon hade läst min blogg. Då mådde jag inte bra, men man får mår dåligt. Varför ska det vara så tabu att vara nedstämd. Varför dölja det när alla i din närvaro ser hur du mår. Men man får komma tillbaka och vem har sagt att livet är eneklt? Mår jag dåliggt så gör jag de. Om man är ärlig kanske man hjälper någon annan. Jaja men jag är glad också hihi... Men livet ibland är en väldigt jobbig väg att gå på.

Puss på er..jag tycker om er jätte mycket verkligen!!!!

TACK TILL UFFE BUFFE som hjälpte mig med däcken!!!!!

BarnprogramÅhh jag vill se alla avsnitt av varje serie!!! Tänk er att sitta en hel helg och bara kolla på dessa.

Jag älskade Skrot Nisse när jag var liten. Det är så illa bra gjort! Och Ture Sventon finns inga ord!!

Bumbibjörnarna intro låt lärde jag mig utantill och gick och sjöng på även när jag böev äldre haha. Likaså var det med Luftens Hjältar den tyckte jag också om att sjunga till.

Det går inte att komma ifrån att alla vi som växte upp på åtti och nitti talet tycker att det här är det bästa som någonsin har visats på tv utan tvekan. Alla som kollar tillbaka på det säger samma sak. BÄST HELT ENKELT!!!!

Lite lek i kärleken

Jag stod o tankade idag min fina bil och jag tänker högt och säger " ja a jag tycker om dig" haha och jag började fnissa för mig själv. Haha att jag sa det högt till min bil också. Som om den skulle svara tillbaka "ja Teresia jag tycker om dig med" Men ne inget sånt svar fick jag tillbaka, bara ett lite vrum när jag körde iväg hahaha...

Sen hjälpte jag min granne att flytta och utanför stod en rullator och lite flum som jag är ritade ajg upp en parkeringsruta åt den ;) fniss...Jag tycker jag är rolig...hihi

Bortrövad o Vinterdäck o lite till

Idag åkte jag och åt upp Sara, hehe. Jag åkte till hennes jobb och väntade på att hon skulle sluta. Hade frågat kvällen innan när hon skulle sluta. Åkte dit och satt i stolen vid entren och det kom lite folk. Samtidigt skickade jag ett mess och frågade vilken avdelning hon jobbade på. Till slut så bestämde jag mig för att gömma mig lite och då hörde jag att det var någon som ställde sig precis bredvid mig i trappen och jag bara inte andas tungt eller börja skratta. Asså det var skit kul att inte försöka andas tungt eller något. Men sen dök jag fram hehe. Sen åkte vi till IKEA och åt lite gott och sen fikade vi hemma hos henne.

Tanken har slagit mig hela veckan, när ska dessa sketna däck på? Jag vill ha på dom nu så jag ska börja med att packa in dom imon i bilen och åka till Uffe buffe och kränga på dom. Då har man ett bekymmer mindre att bry sig om. För vinterundersökningen måste jag göra snart. Allt med glykol, spolarvätska, olja. Helst byta allt så att det är fräscht inför vinter och ta ner dörren så att vattnet rinner ut rätt håll istället för inåt som det gör nu och sen fetta dörrarna så att dom inte fastnar. Ja lite finns det att göra på min kära bil. Och sen blir det att byta ut mina lyktor där fram så att dom er lite bättre. För just nu ser det ut som att dom behöver glasögon och det ska han inte behöva skaffa.

Haha sen lyssnade jag åter på mitt röstmeddelande på telefonen och med den humorn jag har så skrattar jag åt det själv och tycker jag är sket rolig. Kanske ska jag ändra min status på fejjan till "In arelationsship" för jag har ju tydligen kille om man lyssnar på mitt röstmeddelande haha... "Tja Roffe här, jag är Tessans kille. Hon kan inte ta samtalet just nu, men lämna namn och nr, så ringer hon upp, när jag vill att hon ska ringa upp. Hej då" Haha ja han är lite avundsjuk, kontrollerar vad jag gör och inte gör. Lite jobbigt, men jag tror att jag behåller honom ett tag till, tills jag får en annan kille HAHA...

Har en massa saker som jag vill köpa, nja en massa är det inte men lite är det. En lampa som står på golvet och en som hänger i taket ;). Och en massa ramar som jag kan sätta in mina kort som jag har tagit, inte bara från Hawaii utan här hemma med och inte att förglömma i New York. Ha dom på hela väggen. Det kommer att bli mys i min lilla etta. Om man tänker tillbaka fyra år så hade jag bara en fothölj, en säng och en tvbänk. Men nu har jag en jätte soffa och lite mer mys. Men jag har känt att jag behöver inte ha mer saker, kände inte för att pynta mitt hem. Men djupt inne drömmer jag om ett eget hus på landet vid en sjö. I huset ska det finnas en gammal, gammal vedspis som man kan laga mat på, och lite tegel och en öppen spis. Ha en grill utomhus som man har gjort av tegel som blev över nere vid vattnet. Sen en stor badtunn man kan bada i på vintern under bar himmel med sina vänner. Och en bastu till detta om man vill variera sig lite. Ett land som man kan så sallad, morötter, lök, jordgubbar, hallon, potatis, krusbär ja absolut krusbär och en massa andra bär och frukter och en massa annat gott. sen vill ja ha höns och gris med. Så man har redigt gott kött man äta på i all evighet, helst revben åhh vilka minnen. När jag var liten åt vi revben som kom från våran egen gris som bodde hos en bonde och det var det godaste jag har ätit. Ja och äggen, gå ut på morgonen och ta sina egna ägg.

Fint, härligt att man kan drömma sig bort och fantisera lite vad man skulle vilja ha. Sen hoppas jag på att om jag någon gång jag bor i ett hus, vill jag att det ska vara fullt med folk "ibland" men väldigt ofta att hänga där och att alla får verkligen känna sig välkomna oavsett!! För genom mina år har man känt sig lite utanför, men det är en annan historia, men att man försöker tänka på alla, att bjuda in alla så att ingen sitter hemma själv. För jag vet hur ont det gör när man ser alla andra göra något tillsammans och man själv inte får vara med.

Nä kanske ska sluta skriva kanske haha... kanske ska diska? HAHAH vem försöker jag lura..jag borde anställa någon att diska åt mig två gånger per vecka haha..

Hörrni ha det bäst tycker om er hihi

Ohoj


Står alltid på jobbet och får en massa roliga tankar och försöker skriva ner dom, men dom försvinner under dagen. Jag kan gå och skratta för mig själv eller att något roligt har hänt.
Så tyvärr kan jag inte bjuda på några, men å andra sidan så är det kanske bara jag som tycker det är roligt.

Det finns så mycket jag vill skriva om, fråga om ja allt fast jag får hålla mig tillbaka. Jag och Sara pratade lite och jag sa att ne e nu blir jag allt nunna skrev jag till henne i ett sms och tillbaka får jag: Nunna? DU?
haha ja ok jag är väl mer eller mindre besatt av det andra könet, men hallå kan ni blame me for it. Jag gillar väl mannen helt för mycket för att kunna sitta inlåst på ett rum resten av mitt och "späcka" späka mig själv. Ta del av notisen, jag skrev det till Sara och hon fnissade lite och "jag tror att det stavas späkas.. haha ja just de jag. På senaste tiden har jag märkt att jag börjat få svårt att läsa meningar och ibland prata rent och skriver fel. Kanske börjar jag få knas på hjärnan. Men snälla då, innan de, kan jag inte få ett hångel först så jag är redo o klar i huvet före. Tillbaka till killarna så nja jag kanske inte kunde bli nunna på heltid, men det kan ju vara en utväg om man blev av med jobbet och inte kommer inte på någon utbildning, eller om jag inte gifter mig rikt efter att förlorat jobbet.

Mycket kan sägas..men att jag vill skriva en hel jätte mycket. Får nog hejda mig lite.

MEN min bil är äntligen färdig renoverad efter ett halvår hit och dit. Det bästa är att jag inte behöver betala någonting alls, nada ;D. För dom här felen var där när jag köpte bilen och i början hade dom bara släckt motorlampan och nej det är inga fel på bile, men jo det visade sig att det var tändspolen och ett luftmassafilter som var fel. Från att det var inga fel till två, jo tack, stå på er om det är något fel på bilen. Men jag hade aldrig fått det gjort om inte Uffe hade varit med. Du ser att när du är en liten späd tjej som jag så ska man inte kunna något om bilar. Du ska bara se söt ut och köra lite vackert så. Men ja dom får betala en massa mer än dom 9000 kr som dom behöll ifall något skulle gå sönder, dom är borta nu plus lite till SÅ GOTT!!

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt och myser för mig själv. Jo jag klarar av det, fast det är jobbigt att vara själv. Men det dära går åt båda hållen. Samtidigt som jag tycker det är mysigt att vara själv, tycker jag det är lika mycket inte skönt att vara själv. Men finns väl nån där ute som tänker på mig lika mycket som jag tänker på han, hon, henne, honom, den, det!

Det finns mycket jag vill säga och fråga, men jag får ta mig i nackskinnet och lugna ner mig. För jag vet att då faller allt på plats. Jag kan inte påskynda något. Och det är skitbra. För jag måste lära mig att inte rusa fram som ett tåg och ja..men nu får jag hålla i mig själv, men då kommer istället alla tankar fram och tillbaka, men måste sluta med det med. För vad vet jag egentligen? Ingenting, ne precis ingenting. Måste ta det lugnt och invänta. Det tror jag blir det absoluta bästa för alla :)

Vill skriva och skriva, men ja om det är nån som läser så haha..men å andra sidan s åär det ju internet haha så jag får ju skriva och göra nästan vad jag vill.

puss på er jag tycker om er alla jätte mycket ni vet vilka ni är!!!


Tankar

Tankar som vill bli till ord

Tankar som tänks om dig

Tankar som vill bli till verklighet

Tankar på det förgångna

Tankar på framtiden

Tankar som gör ont

Tankar som bär på lycka


Tankar kan göra dig glad. Dom kan också göra dig väldigt ledsen. Dom kan ge dig ett känsloregister på högt och lågt och du vet inte vart du ska ta vägen. Det är mycket som bubblar i mitt lilla huvud. Både frågor och funderingar, men mest fuderingar på om, var, hur och när??

Det känns meningslöst att skriva idag. Jag vill bara ha det jag tänker på.


På väg till jobbet. There is a lot going o...

img_4119 (MMS)

På väg till jobbet. There is a lot going on, on my dashboard. Det finns inget bättre än att höra en bra låt i bilen för att bli på gott humör. När lamporna lyser hejvilt.  Tack Maroon Five ;D


Jaha

Rädslan har ett grepp om mitt inre. Vill släppa tyngden, men den går inte bort. När kommer känslan av det motsatta från rädsla? Vart letar jag? Vågar jag söka svaret? Vågar jag se svaret? För att skydda mitt sårbara inre. Förvisar jag allt vad lycka heter. Vet borde inte, men när vägen har kommit mig till mötes, vågar jag inte gå vidare. Tänk om.. Vågen väger inte längre över. Det har jag sett till. Kommer att stanna där, där jag är. Vägen får gå vidare utan mig. Vägen kommer alltid att gå framåt, men kommer jag någonsin våga gå med? Jag hoppas de. Jag vill, jag kan. Men rädslan är där alltid, alltid som en påminnare om vad som kan hända. Rädslan har mig i sitt grepp. Jag vill våga hoppas. Men att alltid blivit trampad på igen. Gör det svårt att ta mig upp. Kan ligga i kanten och se på när andra går mot lyckan. Och dom faktiskt hittar den. Men jag kommer nog att stanna på halva vägen för att jag inte vågar ta steget till att det kanske, den här gången faktiskt kan funka....

autos and men

Avslutade precis att kolla på filmen Fast and the Furious 5. Oj oj oj vad han är fin, för att uttrycka mig milt. Inte hade jag tackat nej att kliva in i hans bil om han kom och körde upp bredvid mig!! Men när jag tänkte efter så kommer ju det aldrig att hända så tokigt av mig ;).. Men seriöst så har jag kommit fram till att jag tycker om bilar, det är ju konstaterat. Men så här, jag hade inte klivit in i vilken bil som helst, det beror ju på föraren och om han hade kört upp i en Skoda så skulle jag absolut hoppa in, hehe. Så det beror inte på bilen om man ska bli intresserad det är personen som kör....okej lite då är det bilen. MEN föraren gör bilen, gör verkligen bilen. So drive carefully my friends Åhh jag vill verkligen........

ett litet

SKRIK så där på höstkanten. Just nu på min hjärna finns låten: Precis så kom hit haha ;)

banalt helt jätte bra

Tydligen så sitter jag o lyssnar på Ferry Corsten. Hehe det tycker jag om. Skön musik I tell ya. Idag har jag träffat min kusin Mia, mitt kusin barn Bella och min faster Elisabet. Helt sjukt mysigt var det att träffa och hänga lite med dom. Min faster Elisabet är så lik min pappa i nästan allt. Varje rörelse och i ansiktsuttryck. Jag skrattade så jag höll på o kikna.

Tycker det är så synd att vi inte umgås så mycket, men vi bor ju på olika håll. Jag ska försöka ta mig till Västerås en helg och hälsa på dom. Dom bor i ett helt underbart hus. Huset har en hel historia bakom sig. Det sägs att det ligger en skatt gömd i husväggen för han som ägde huset hade ett företag och han skulle rymma iväg med pengarna men något gick fel i slutändan. Tills han skulle rymma så gömde han allt i väggen. Och dit in kan man inte komma. Mmm mystiskt det dära hehe. Dom vill både kolla och se om det finns något där, men samtidigt låta bli för att hålla mystiken levande ifall, ifall inte. Så att man inte vet. Spänningen.. Skit cool med sådana berättelser.

Nu ska jag äta nått jag har rört ihop, gott lär det blir.

Kram o en puss på mun

Geoducks

Jag kom över något väldigt äckligt och intressant när jag kollade på Mike Rowe, skitiga jobb. Där han skulle plantera och gräva upp dom så kallade GEODUCKS. Äckligt och ja äckligt haha.
Här visar han hur dom gör för att gräva upp dessa geoducks. Det är en sorts mussla.
Det är ju faktiskt väldigt intressant att något sådant här finns. Men till alla er som äter Sushi äter även detta djur hahah... Man lindar in det med lite wasabi och sedan äter de. Efter att de kommer jag aldrig att äta Sushi.

Jag kollade in Wikipedia för lite info. Och det finns ett college som har detta djur som maskot. Själv tycker jag att man kunde ha hittat ett bättre djur för en maskot.

Det finns mer att läsa på: http://en.wikipedia.org/wiki/Geoduck

Personen bredvid

Det sägs att det finns...

ville bara inleda min mening så. Kanske kommer jag någon gång på vad jag ska fylla i? Återigen ensamt är det jag har på mitt bröst just nu. Jag sitter själv ikväll och det skulle vara helt underbart att ha någon hos sig eller att veta nånstans där ute finns det någon som tänker på en. Nu är det en jobbig period i mitt liv. Jag kan skoja och ha det jätte roligt, men det ensamma känslan tränger förbi det skalet och in i kärnan.

Jag kan vara själv, men jag vill inte. Jag beundrar och tänker på dom som har en hos sig hela tiden. Någon där att vakna upp med. Komma hem till och omge den med kärlek. Tänk när får jag ge all min instoppade kärlek till någon. Det är verkligen ett under till att två personer tycker om varandra. Ibland känns det så hopplöst. Jag vill inte ha vem som helst. Det ska bara kännas JA.. och det kanske det gör...det kanske de inte gör. Well jag vågar inte riktigt.

Jag vill bara att ni som har någon vid er sida att aldrig ta den känslan för givet. Det är inte alltid givet att det finns en person vid din sida. Ta vara på de. Om känslan har försvunnit, försök att hitta den igen. För jag vet vad jag pratar om. Jag har aldrig haft någon vid min sida, men jag kan gissa hur det känns. Man får bli arg på varandra, men det måste finnas en väg tillbaka. Åhh jag vill så gärna att det ska gå bra för alla er där ute som har den personen bredvid er. Det är verkligen något vackert.

Jag vill säga till någon att han är vacker....jag vet att det kommer att komma direkt från mitt hjärta. När jag väl får min person bredvid mig, kommer jag aldrig att släppa taget. Och det gör mig rädd och för att hitta personen bredvid. Tänk om, tänk om det händer något och det blir..ja vågar inte skriva det för jag vill inte tänka på de. Hehe jag blir ju alldeles förkrossad när jag har fått beskedet från en kille att han inte vill ha mig och då har det inte gått så långt. Tänk hur jag skulle bli om vi hade varit ihop ett tag och sen..ja som sagt sånt vågar jag inte prata om.

Ja jag vet att sånt här prat är silly, men det är sånt jag går runt o bär på och det känns bra att få skriva av sig. Dela med sig av sina tankar även om det inte är någon som läser.

Jag är en himla rolig person med humor och en kul prick att vara med...puss på dig

lonely dear ? !


"Ibland tros det att ensamheten är min vän, men ikväll är det min värsta fienden.

Det tomrum du lämnar efter är öronbedövande. Kan höra hjärtat dunka i en takt som kan få min gnista att slockna. Där i ditt bröst vill jag att mitt hjärta ska vara. Där ensamheten flyr till varje dunk av ditt hjärta. Inte längre behöver jag känna min ensamhet.

I ditt bröst finns en själ som fyller hjärtats alla kammare med blod. Blod som skänker liv till alla lemmar i min kropp. Där min kärlek hos dig är. Du vet inte att jag hör mina egna hjärtslag i takt med dina. Vi är bortom varandra, kan inte känna varandra.
Lägga mitt öra på ditt bröst vill jag, jag vill höra på nära håll hur du lever, hur du andas. Jag vill känna dig, beröra dig, få dig att känna mig. Men som ett slag mot min bräckliga själv är jag ensam där igen. På samma ställe du berörde mig med dina ögon. Om du visste att dina ögon kan se igenom min ensamhet, skulle du vara här nu. Vem är du mitt hjärtats dröm? Vart finner jag den längtan att kunna se dig?

Min tår finner mitt bröst, tåren äts upp av min torra hud, du finns ej längre min tår. Det som en gång var finns inte, den existerar inte, för att du min tår har torkat bort. Jag längtar och letar efter dina vänner och snart finner jag att du kom inte ensam, det dröjde men du kom tillbaka med allt du var och är, med dig kom ett vattenfall av droppad. Till slut blev du verklig, kunde inte stå emot.
Men tårar kom inte för att ensamheten var, det var du, som tog ett grepp om mig, det var en tanke på att jag kanske för en sekund inte behöver vara ensam längre. En genomborrande känsla av oförståelse, kan detta ske? Är det lycka som har funnit dig? Vem är det som har skänkt mig en bild av dig? Sker detta på riktigt?

Dessa två element förenas till ett? Inte något, förnekar det något. Hoppet är att vara i, på jorden förenad av våra två hjärtan.

Den dagen jag får ligga på ditt bröst och känna mitt hjärta dunka bredvid ditt hjärta, då kommer min ensamhet att ett minne blott. För den känslan kommer jag aldrig att ge bort till någon. Den kommer att vara min egen. Jag vill redan nu smeka din kind och se i din dina ögon. Då mina tårar kommer att vara av lycka"


-hello kitty-

jag vill, jag vill, jag vill....jag tänker, jag tänker, jag tänker... Om jag har fått något som jag tycker om vill jag bara ha mer av det. Varför ska det vara så? Kan man inte behärskar sig?? NE det kan man inte seddu..hehe. Men det är gött :), (godis pratar vi om, eller gör vi de?? det vet vi inte ;) haha)

Min fredag var tokbra, åkte till V. och hade det tokbra, lagade mat, det var tokbra, åt glass, det var tokgott. Galet vad tokbra hela kvällen var. Sällskapet var tokbra det med och lite till!!!

Nu har man kommit hem till en tom lägenhet med ett stort diskberg. Det första man gör är att slänga av sig byxorna och på med myskläderna, löst och ledigt är det bästa. Det andra man gör är att slå på lugna favoriter på webradion..hahaha...hur desp är man inte..haha.. Nej då, bara gött och smälta allt med lite ja kalla de vad ni vill men gött är de hehe.

Jag föredrar att nån ligger o snarkar i min soffa. För då vet man att man inte vaknar upp ensam och man kan mysa med frukost och bara vara. Det är verkligen mys att inte vakna upp ensam. Man vet att det är nån mer i rummet än jag. Och jag är väldigt sällskapssjuk av mig. Skulle kunna ha nån som sov på min soffa jämt. KOm o sov på min soffa...

Och lördag kvällen blev mys men Anna och Sara. Dessa två underbara kvinnor mmm jag gillar dom görigt mycket!!

Imon väntar det sovmorgon och lite mys med Jennifer och prata en massa tjejsnack hihih. Den här helgen har varit mys hela den. Önskar att alla mina helger kunde vara så här bra med så mycket mys.

Puss på er gullefjunRSS 2.0