Killar

Jag måste verkligen uttrycka min glädjeöver detta ämne =). Om man ger sitt nr till en kille som man har känt typ två veckor och man har bara snackat över internet, blir killen hispig om han får ett nr till en snygg, sexig tjej?

Ja detta är ju frågan. Jag hoppas verkligen inte detta. Jag menar det är ju bara en kul grej, men kanske en stor grej för killen att behöva känna trycket att behöva ringa. Kanske det är så att han känner trycket, men det behöver han ju inte att känna, men men man vet ju aldrig. Jag vill ju att han ska ringa, men jag skrev att han kan ringa om han får tråkigt nån dag. Så man kanske inte ringer direkt då.

Men det skulle vara skötn om allt kunde bara vara enkelt att man inte tänkte så mycket på vad man gjorde, analyserade allt man gjorde, men vi tjejer har ju en tendes att göra detta. Och det är upp till oss att sluta göra detta, men om killen i frågan är ruskigt intressant så är det svårt att inte tänka en massa om sig själv, varför han inte svara osv.

Sluta upp och analyserar tjejer, gäller även mig!!!!

Hjärtedagen!!

Jag står och diskar, jag står och diskar, diskar står jag, ni fattar. På en sån här dag att stå och diskar för övrigt det tråkigaste jag vet, jag hatar disk, den dag jag skaffar hus då ska en diskmaskin in till varje pris, iallfall så står man och diskar en dag som denna är jag bitter inte alls, inte är jag bitter (med glimten i ögat) .

Men skämt o sido är inte denna dag en dag som borde vara alla dagar om året? Är inte detta en ursäkt för affärerna att tjäna lite mer pengar på oss?

Jag tycker att alla dagar på året skulle vara en dag då man gav bort saker, sa ett älskande ord, gav bort blommor. Har jag fel? Eller så är det en dag för oss singlar att känna oss värdelösa, jag vet att jag inte känner mig värdefull, men det kan ju finnas folk som känner så om sig själv, men sen finns det ju inget som heter att man bara måste ge nått till den man älskar, för egentligen älskar man väl alla runt omkring sig, dom som står en nära. 

Idag har bara varit en dag som alla andra, lite kärlek har man fått, men hur mycket kärlek har jag gett idag?? Hur mycket kärlek gav jag igår? Hur mycket kärlek gav jag i förgår, dagen efter de osv??


Musik

Har tänkt på hur beronde jag är av musik, måste ha musik på när jag duchar, diskar, går på stan, tränar, nämn ett tillfälle då jag inte måste ha musik till. Musik får fram ens känslor som man vibbreara ut i kroppen man börjar släppa loss. Eller detta KILLAR och deras musik i deras bilar en stor baslåda och en förstärkare. Sen glider dom nerför gatan och tror dom äger hela världen. Sån kille vill jag ha HEHE.

Musik är ett verktyg som en att känna en massa känslor på en gång. Musiken ger känslan ett ansikte, den förmedlar mer an vad man själv kan göra genom att visa tillsammans med musiken så blir känslan så mycket mer.

More music people!!!


Tyskar

Ibland tror jag att vi har fördommar mot tyskar eller på det sättet dom är hur dom pratar. Men jag har omvänt mig från att tycka att dom är lite udda, en del är udda men dom här personerna som jag ska presentera är så gulliga.

Dom kommer in där jag jobbar och dom är så trevliga så söta som man bara vill gosi gos, ta i deras kind som en mormor och bara vara en mormor. Favoriten är en kille med lite skelande ögon och har glasögon och han är så söt. Dom är gammla nog för att var min pappa tror jag. Jag har ju aldrig frågat dom, men han är så snäll när han ska beställa lite mat och han ler och säger hej då när han ska gå. Man är glad att dom är där dom ger ett leende på läpparna.

RSS 2.0