Wrangler


En schysst sommar bil..ja tack.

En wrangler jeep skulle jag vilja åka runt i sommar. Pumpa lite dunk musik och glida runt med shorts. ett vitt linne och solbrillorna på. En sån dag skulle jag vilja ha. Någon som skulle vilja ge mig den??

Det är inte så att jag säger nej till ett åk i en sån här så hojta till..

Puss på er

En ful ankunge som förblir en ful ankunge...Varje gång jag ser Reanult Twingo -95 blir jag bara full av skratt. Vem vill köra en sån här bil?? Om jag hade haft en sån här bil hade jag gått och gömt mig och skämts...eller bara köpt den för att den är så ful och styla den lite. Det kanske skulle vara nått köpa en SÅN ful bil som möjligt och sen hetta upp den till tänderna.
Fy vad sugen jag blev att göra något sådant... Vi får väl se vad det blir. Samtidigt är det lite att kasta pengarna i sjön för du kommer aldrig att få dom tillbaka.

En ny tid, en ny möjlighet

Alla som känner mig vet att jag är en helvetica kär i bilar så nu tänker jag skriva om vad som är mig kärast jo bilar.

Vad som ligger i framtiden är att jag ska försöka lägga ut bilder på dagens bil, kort o gott det som har fått mig att pirra lite varstans i kroppen.

Till att komplettera med så kommer jag förhoppningsvis att köpa mig en stubbrace bil att köra runt med på leriga åkrar och hur detta bygget kommer att gå, plus att jag kommer att bygga på en bil som har mellan 500 till 600 hk tillsammans med en som kan. Vi nämner inga namn för det är hemligt ;).

För att börja med ett litet smakprov på dagens bil:
En Maserati GranTurismo S
Från 0 - 96.56 km/h på 4,8 sec
V8 med 440 hk

Behöver jag säga något annat än att kolla på bilden. Inte nog med att fälgarna är ett konstverk i sig själva. Den smickrande huven med dess linjer. jag hade inte vågat sätta mig på den och posa för den har ett utgångspris på 850 000 tusen kr och det är ju inte så farligt för en skönhet som denna.


RSS 2.0