Kvarlevor av smulor


Inget att sägas, inget att förstöra. Har för mycket i mitt huvud. Vet inte vad jag ska börja.

En stor lättnad är väl att jag äntligen fått rätt mot Hedin bil att det var samma fel som förra gången min lampa började lysa. Dom släckte bara felkoden och sa att det var klart. Men sen när jag var uppe i Sthlm så tändes den igen. jag tänkte bara den tänds inte igen efter två månader och det är ett annat fel. Jag åkte med bilen till Hedin och sa som det var, dessförinnan hade min "far" varit inne och pratat med han som sålde bilen till mig och förklarade som det var att den hade tänt igen. Han sa då att jag skulle komma in igen och be dom sen ringa honom och han skulle ge dom direktioner.

Så gjorde jag, men när jag väl stod där och förklarade att denna förbenade lampan hade börjat lysa igen så sa han en massa om att det behöver inte vara samma fel. Jag sa men det är samma lampa och den börjar inte lysa efter två månader igen. Han sa det behöver inte vara samma fel, men det vet jag men fortfarande är det samma lampa som lyser och det ska fortfarande inte börja lysa efter två månader.

Bara för att jag är tjej, kan jag då inget om bilar?? JO det fattar jag väl att det kan vara olika fel, men ja ni fattar den fattar inte tycker för att lysa bara så där.

Men till slut så kollade dom på bilen och vet ni vad JO det var samma fel som förra gången. Då har dom bara släckt felet och skitit i det. Väldigt professionellt tycker jag. att en sån stor bilfirma skiter i att kolla vad felet är.

Men saken är väl den att dom kan inte BMW. Dom kan se vart felet befinner sig, men inte vad exakt det sitter. Aja jag kommer att få felet åtgärdat. Jag kände mig så göttig efter att jag hade stått på mig att jag hade haft rätt och han hade fel. Men jag är ju tjej så jag fattar ju inget om bilar...Den här bilen är utom räddning, tack o lov är inte min bil de ;)

Halv säng fattas


Jag saknar dig, men jag vet inte vem du är.

Jag letar efter dig, men vet inte vart du är.

Det saknas en halv säng, ett täcke och en kudde.

Det finns en plats över i min soffa.

Söker bort från ensamheten, in till i din famn.

Tycker att det är min tur att hitta dig.

När kan jag få kalla dig min.
Out and over!


Gott folk nu är jag tillbaka till verkligheten och det verkliga livet. När man har semester är man inte kontaktbar. Det är en sak som jag hade bestämt mig för i sommar inte vara så tokberoende av min mobil och vara kontaktbar hela tiden. Och det gick väldigt bra.

Min första vecka var jag i Sthlm tillsammans med Monica "Monc" Lindqvist och Sophia Söderström. Vi hade det underbart mysigt. Vi gjorde inte för mycket och inte för lite. Så härligt att träffa dom två bruttorna igen. Det var två år sedan och då var det dags att ses.

Andra veckan åkte jag till min käre far i Surahammar. vi var och åkte runt lite och kollade in sevärdigheterna som vi faktiskt har i Sverige. Och för att göra historien kort. Vi skulle inte till örebro för att kolla på fotboll, men vi kom inte så lngt utan hamnade i en busshållplats i Örebro 200 meter från stadium för Peggen inte ville vara med längre. Motorlampan började lysa och bilen gick på sitt lilla svaga batteri fram till fick i värsta rusningstrafiken. MEN man måste ha lite händelsefyllda händelser på sin semester annars blir den bara tråkig och tråkig helt enkelt. Det slutade med att vi fick åka bärgare (min första gång) och jag skrattade och var jätte glad som ett litet barn hehe ja jag vet jag är inte som jag bör vara. Vi åkte till mabi och fick ut en Audi A4 och det kan sägas att det uppskattas att köra tyskt och diesel. Jag tänkte att man kanske skulle ta och köpa sig en diesel. Bara för att höra det ljuva ljudet från motorn...mmmm..

Sista veckan var jag nere i Båstad hos min mor i husvagn. det var toppen. Vi spelade Skip-Bo. Jag vann väldigt ofta, jag kan påstå att jag vann 75% av alla gångerna vi spelade och resten var jag het jätte tjurig för att jag förlorade. Och jag kan väl säga ärligt att jag är en JÄTTE DÅLIG FÖRLORARE!! Det erkänner jag. Släpper min stolthet!

Och den sista helgen igår på min semester tillbringade jag men min kära vän Sara Backheden i det sköna Näs. Som ligger runt Marieannelund och Vimmerby. Och vi hann med att stanna till hos hr minkillennes ja att sätta ett adjektiv på den kvinnan är som att solen skulle skina i Sverige på sommaren. Hennes syster helt enkelt. Dessa två kvinnor är min klippa i livet. Helt två roliga töser. OCH inte att förglömma, vi var en sväng på brygghuset och en sån trevlig kväll har jag inte haft på läänge. Sånna underbara vänner Sara fick växa upp med är en förmån att ta vara på !!!

Men nu undrar ni om jag såg några fina bilar?? NEJ!! Inte så att ajg sket på mig och det var/blev en besvikelse. Jag och far åkte in till Västerås för att kolla på bilarna och folket, men det blev en besvikelse. Ingen koll hade dom överhuvudtaget, ingen organisation på något och det drog ner mitt första besök väldigt.

Kärleken är kär. Det är faktiskt så att du förtjänar det bästa, det bästa av det bästa. Ta ingen skit och var klar med att ett nej är ett nej. Du kommer att må så mycket bättre, dock finns det stunder då du faller kanske, men höj huvudet högt och tänk att det är mer synd om honom.

Puss på er underbar!!!!

Stackars lilla Volvo!

img_3401 (MMS)

Stackars lilla Volvo!


RSS 2.0