Svårt att välja!!


Att allt ska hända på en och samma helg!! Varför kan dom inte dela upp alla motorjippona istället, än att ha två på samma helg det tycker vi inte om.

I Gbg är det STCC City Race.Det här loppet är säsongens enda stadslopp. Tycker det är ganska coolt att dom lägger ett lopp i en stad. Det gör att fler folk kan ta del av bilsporten och den fest som är runt ett race.Och inte nog med det, så är det Gatebil på Mantorp.
Rätt roligt att kolla riktigt noga på bilden...jag ser en, en tjej på bilden. Tänk dig att få vara i detta hav med killar.hahaha.
Och självklart missar jag det också. Jag har en god vän som jag hade kunnat åka med upp. Jag hade mått som en prinsessa om jag hade fått åka upp dit. På jobbet var det massssor av bilar och boys som stannade och jag blev så avundsjuk på dom.

Vet inte vad jag hade valt om helgen hade varit fri från arbete, hmm vilket jag skulle ha valt?? Men det lutar åt att det ändå skulle ha blivit Mantorp, det är ju trots allt Mantorp vi pratar om.

Pussen på er

Vem orkar göra en sån här bil? Varför inte...

img_3463 (MMS)

Vem orkar göra en sån här bil? Varför inte låta den traditionella minin vara som den. Istället för att den ska göras om och se ut som en Volvo i bakänden? Tråkigt tråkigt!!


Jag funderar kraftigt på att skaffa mig en...

img_6649 (MMS)

Jag funderar kraftigt på att skaffa mig en sket till vinterbil så att jag kan skaffa mig e jänkare. Jag blir bara mer och mer sugen. Inte blir man mindre sugen när man kör en sån här!!!


Först fick jag åka mc och sen fick köra jä...

img_2539 (MMS)

Först fick jag åka mc och sen fick köra jänkare för första gången. Det har varit en bra dag och kväll. Jag är lite små kär


Yes, yes and yes!!!! Idag sker det äntlige...

img_8607 (MMS)

Yes, yes and yes!!!! Idag sker det äntligen. Jag sittandes på en motorcykel. 20 års väntan är över. Vi får väl se hur bra jag sköter mig ;)... Men jag lär vara i sjunde hihi


Plötsligt händer de.. Utanför mitt jobb id...

img_9986 (MMS)

Plötsligt händer de.. Utanför mitt jobb idag stod det åtta uppradade Corvetter. Man blir lycklig i själen. Frågan är ju bara vart var dom på väg?


Igår när jag åkte hem från Johannas så kör...

img_8440 (MMS)

Igår när jag åkte hem från Johannas så körde jag ikapp denna lilla jänkare. Man blir så glad, man vill tuta och fråga om man får åka med varje gång man ser en på vägarna. Annars har det varit en ganska bilfri helg.


Bästa ryktet

Det har gjorts ett test av bilförare, vilket biltillverkare som har bäst rykte och det visade sig vara BMW. Chockerande eller?? NO it's not. BMW är ett väldigt bra märke. Det känner man när man kör. Hur dom har satt ihop bilen. Visst har bilen sjukdomar, men dom glömmer man lätt bort när man känner körglädjen och utförandet.

Så jag är väldigt nöjd att jag kör en BWM ;) hihi..

Idag på Aftonbladet står det att du kan köpa jenkare och det enda jag känner är JAG VILL HA, JAG VILL HA!!
Jag som gärna vill ha en, men då måste du lägga till pengar på frakt, moms och ombyggnad och då är vi uppe i samma peng som att du skulle köpa en relativt likadan bil här i Sverige.

Ett minus idag är att jag inte har fått sålt min bil än, men det lilla ljuset i detta mörker är att vi kollar på om vi kan byta den mot en cross eller en mc och det skulle i sin tur vara lättare att sälja hoppas jag. Jag bryr mig inte om lånet jag har på min bil nu. Det är mer försäkringen som jag har på pechan. Jag betalar över tio tusen på ett helt år för helfärskring på den och det är schvein dyrt om du frågar mig och det är den kostanden jag vill få ner.

Förra året vann Elit Vetlanda Sm i speedway i år....SUGER DOM!!! Jag fattar inte vad som har tagit åt dom. Kan det vara att dom har förlorat förare eller ja. Men så tråkigt är det. Kämpa Vetlanda jag tror på er....!!!!

Inatt blev Sedinarna ett steg närmare sin Stanley Cup pokal och jag hopppas så att domt ar det. För dom är bäst!!!

Ha de underbart bäst och jag vill bli gift så fråga så kanske jag svarar ja ;)


mummsbit

Ett ? tecken...

Oftast handlar livet om att utforska vad man kan göra och inte att göra. Hitta nya vägar som leder fram till en väg som möter dig med späning och livets mening. Chansa och du kan bli lycklig med hjärtat i halsgropen. Ibland vill jag ha min egen måne där jag bara kan sitta och vänta in tills stiltjen har lagt sig och det blåser upp till storm. Vill hela tiden vara rörlig utan att bli sårad av yttre omständigheter. När själen är tom och gör inget annat än att tråna efter det man inte har blir dörren in till kroppen tyngd. Varför kommer du inte in? Vad är det som är i vägen för ditt själsliga liv? En bok har sidor där dina ord har blivit skrivna, där du får skriva av dig saker som berör dig och inte alls har någon mening alls. Skriva det hjärtat och hjärnan kombinerar.

Jag gillar att köra den här pärlan ;)

img_8765 (MMS)

Jag gillar att köra den här pärlan ;)


Tänk er en sån att glida runt i. Jag hade ...

img_2670 (MMS)

Tänk er en sån att glida runt i. Jag hade varit stolt som en tupp Den är charmig och mysig. Själva bilen säger mer än vad ord kan uttryckas


RSS 2.0