Halvera


Onsdagen känns ensam och tråkig..men bara att sätta igång att städa och diska och att gå ut med torrsoporna. Kanske gå o träna me..det tar ju inte så lång tid att göra allt detta.

Helgen jag hade var helt grym..den var hur kul som helst. Men vardagen mellan helgerna är inte alltid upplyftande måste jag säga. Jag skulle vilja ha någon som knackade på min dörr när jag var ensam hehe..bara att nån kom över lite lätt.

Och om det hade varit vår och sommar hade jag kunnat dra ut på cykeln och pressat bort mina tankar, men jag får väl vänta så snällt. Ibland känns allt verkligen väldigt konstigt...


Cykel..rundtramp


I tisdag åkte jag till Vimmerby för att köpa min alldeles egna racer och skor. Jag var super nöjd. Idag på träningen fick jag chansen till att cykla in dom för första gången och jag blev bara...JAG VILL CYKLA HELA TIDEN!!! Det var en stor skillnad från att ha använt sig av vanliga gympa dojor till cykelskor. Man kände mer i låren och rundtrampen blev lättare.

Men fortfarande får jag ont i ena sidan av ryggslutet, så jag måste träna upp den delen av ryggen för att kunna klara av cykla hela Vätternrunt. Efterråt körde jag axar och rygg. Det kändes skönt. Nu är jag redo för Vättern.

Clas sa idag när vi cyklade: Teresia, hur känns det i benen? Det är bara ett halvår kvar nu? Han är så himla kul, han tilltalar en på träningen med ens namn och då blir hela passet så mycket roligare.
Han må vara den bästa instruktören!!

Nu längtar jag efter att få prova min cykel utomhus..

Jag saknar USA så jätte mycket. Alla mina underbara vänner där. Jag vill krama om er alla!!!


RSS 2.0