Little by little

Det må vara mycket av allt i mitt huve, dock finns det alltid rum över för ingenting.  Veckan som har varit har jag varit lite av en minichef vilket har varit väldigt lärorikt, men är trött som as efter veckan då man har haft hand om en massa saker. Så idag när jag skulle gå upp för att tvätta så slog jag om min klocka tre gånger från sju till halv nio för så trött har jag inte varit på länge.

Och nu för tiden vill jag bara vara hemma och inte göra nått alls, har ingen lust för nått nu för tiden jag vet inte vad det är, men jag är bara trött på allt. Innan kunde jag inte alls vara hemma mer än några timmar och sen var jag tvungen att spendera tiden med nån annan, men nu är jag hellre hemma än att åka nånstans. Vet inte om det är för att mina såkallade vänner inte hör av sig och man bara har tappat suget efter att ja jag vet inte.

Jul snart vad roligt super duper skoj och jag menar det på stösta oseriösa vis. Jag tycker om jjulen, men det förväntas alltid en massa saker och bla bla bla för att inte tala om nyår. För varje nyår sitter man och funderar på vad man ska göra och sen sitter man där på självaste dagen och man vet inte alls vad man ska göra, men i år tror jag att jag har kommit förbi detta dilema för jag ahr en vän som planerar en nyårsfest och hon har frågat mig vilket är så roligt nu slipper jag att oroa mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0