Christmas

Det blev en alldeles jätte mysig julafton i Rumskulla. Jag är så tacksamm över att jag får vara med min andra familj på julaftonen.

Dagen bjöd på kanon god mat. Man äter hela tiden, men fy vad gott det är. Och julmusten men åhhhh wow, den måste man ha till julamaten.

På kvällen var vi på midnattsgudtjänst, vi gick dit med facklor och sjöng. Det bästa kom efter då man fick möta en vacker och snygg skapelse.

Nu ska man jobba tre dagar och det enda som kommer att kunnas tänkas på är möjligt denna skapelse...usch vad jobbigt!!!

Tack alla för en härlig jul!

Kram

Naket..

En själv som blottar sitt innersta, från en vrå med tårar.
Den söker sin bekräftelse från din varma kropp.
Gråter gör den som jag, som känner för mycket, frågan gör att själen blir rädd.
Torkan som varit från mina ögona är nu återfuktade. Dessa flödar nu okontrollerat.
Dra sig undan är ett försvar som jag alltid gör. Kanske är ensamheten bäst att inte berhöva känna något?
Att inte bli sårad från det som mina tankar spelar upp som en film för mig.
Men kommer jag någonsin bli lycklig om jag inte vågar släppa taget om det jag tror? Om det jag känner? Att få vara fri och låta mig själv våga. Vill bli överbevisad, vill höra att du är här med mig nu och allt kommer att bli bra. Jag är för känslig, klandra mig ej. Viljan att ge av mig själv är för stor....


Tryggheten vill den bli min?Ömhet...varm famn...


Sömn..och sketen skitcrap

mmm..sov till halv tolv idag..jag är inte mig själv när jag ska tvingas ha denna sketna mensvecka.. Ni män har bara två saker att oroa er över för det 1:a Ni kan inte få upp den och för det 2:a Ni kan få prostata cancer.

Se vilken lycka ni har!! Inget att oroa er över.

Vi kvinnor..

1. Vi föder barn..gör skapligt ont
2. Vi ska behöva ha mens en vecka per månad, bara för att vi ska kunna få barn.
3. Vi tvingas ha hormonstörningar..PMS.. som yttrar sig på olika sätt. Ont i brösten, illamående, VÄRK, humöret är inte på plats, jag kan hålla på länge!!!
4. Livmodercancer
5. Bröstcancer

Jag kan satsa 100 tusen spänn på att jag har glömt något ;)!!!

Blundar jag..

så finns jag inte. Tänker jag inte så kan det inte göra ont.

Jag twittar en hel del.
Små roliga uttryck har jag för mig mest hela tiden. Det finns en honbitch som jag inte tycker om..heheh ;)..hon borde låta bli att äta på den köttbiten.. Att ens nafsa lite är döden, bara så du vet.. haha.. jag menar ju allvar men jag tycker att det är roligt ändå... (för er som inte läser den här bloggen hhaahha kan följa mig där mer på mezztess)
Lättare att skriva där, små elaka kommentarer. Jag känner mig väldigt heheig idag och jag saknar Jenny!

Sen har jag bla bla bla bla bla bla också, men kanske ta o skita i den iden hehe

Hårdkokt eller?


"Konsten att koka ett ägg precis som man vill ha det är att ha en äggklocka där du ställer in antal minuter, sekunder och mikro sekunder på en sekund och sen ta bort kastrullen direkt och snabbt, hälla sedan jätte kallt vatten i kastrullen. Då får du ditt perfekta ägg. Minuterna varierar ju om du ska ha ett hårdkokt eller löskokt. Mitt tips till dig är att du provar dig fram till den rätta konsistensen för just ditt tycke och smak!

Nu är det nedräkning som gäller. Jag ska iväg på ett äventyr upp till Sthlm tillsammans med en vän. Bara tanken på att komma iväg och göra något som man inte gör varje dag. Vi ska dansa till Tiesto och dansa hela natten. Äta så god mat att man hamnar i koma innan man ställer sig upp och ska gå därifrån. Man får ju spara på sig nu i två veckor för att kunna njuta av frukostbuffén som bjuds på hotellet. Och jag hoppas det blir lite bubbel men ;)... Åhh det kommer bli grymt om jag känner personen i fråga som ska med, har humor som få och är faktiskt tokmysig...

Min resa till att cykla Vättern runt har börjat, ja eller den har nog funnits där väldigt länge, men inte tänkt så mycket på de. Har tänkt att ne det klara aldrig jag av. Eller vem ska jag cykla med? Men jag gör det ensam, som jag gör så ofta annars. Jag har börjat cykla två/tre gånger per vecka med Clas Gustavsson som instruktör. Snart börjar också cykelklubben. Där vi ska vinterträna inför Vätternrundan. Sen ett litet steg till har jag varit och kollat på en cykel som blir min efter jul...och jag som trodde att det bara var att köpa en cykel...MEN ne det du är en hel annan femma. Du ska byxor, som ska vara vaderade, skor, en grej under skorna så man sitter fast, man ska bestämma sig för om det ska multifunktionellt, dvs passa både till en spinningcykel och en racer, vilka pedaler man ska ha, för det finns stora och små beroende på hur man själv vill ha de, hjälm, vattenflaskhållare, reflexer, andra sorters kläder...och ja jag tror ändå att jag inte fått med hälften. jag satt på en stol och förstod ungefär hälften av det dom pratade om. Så det är inte bara att gå in i en affär och säga:

-Hej! Jag vill köpa en cykel!
Här är min kärlek..fin är den..åh jag vill bara ha den hos mig NU..vill cykla nu..vill ha sommar..RSS 2.0