..jaha

Crap idag...redigt crap idag..jag önskar att jag vore känslomässigt död...faktiskt!!

Värsta goa känslan

Idag var jag och Hanna ute och cyklade med två till. ASSÅ så nice det gick!! Galet vad skönt det var och det gick så bra. Vi cyklade 6,1 mil på drygt två timmar. Det kan jag tycka är bra :).

Så jag fick tänka om när det gäller Vättern runt, jag jobbar den helgen, så det fick bli halvvättern istället så jag siktar faktiskt att komma mellan fem och sex timmar. Tror faktiskt att jag har en ärlig chans att klara de. Hanna sa att jag hade blivit snabbare och det var jätte kul att höra. Men det kändes oförskämt fräsch i kroppen, MEN sen när man kommer hem och slänger sig i duschen, sen i soffan då kommer de...;). Jag var helt slut, en sån där go känsla. Och sen bestämde vi oss för att köra imon med och jag bara ohh yes..men sen när man har varvat ner så kände jag...VAD har jag sagt ja till?? För tydligen ska den hänsynslöse Claes med ut på turen och jag vågar inte cykla med han..han är ju sket bra. Han ligger i snitt på runt 28-30 i snitthastighet och idag låg vi på 23 det är en otrolig skillnad hehe.

Så vi får se vad det bär av imon? Hur min kropp kommer att klara av de, men det är bara att njuta av mjölksyran och lära dig älska backarna ;)..

Puss på er (ni fyra som läser) hehe

Back of the boys

Sitter och tänker att jag har en så sjukt längtan att vilja ta cykeln på en tur, men det regnar ute. Tror verkligen att min kropp skriker just nu:

JAG VILL UT!!

Jag tror faktiskt att jag hör den tydligare och tydligare. Jag vill vill bli snabbare att cykla. När man är ute med andra så ligger dom flera meter framför mig och jag blir så tokig. Då känns det bra att man kan faktiskt cykla själv. Men inte alltid skoj.

Idag kommer min syster hit och det hade jag helt glömt bort, men trevligt med sådana överraskningar. Vi ska träna lite core och mysa ikväll. Men det blir en tidig kväll för imon jobbar jag helg och det känns bra. För hela helgen har jag fullbokad, fika med Carin, laga mat med Andreas på söndagen. Så den här helgen kommer bli nice. Det är ju lite så att man planerar redan för nästa helg då man är ledig. Kanske man tar en tur till Båstad.. Hade varit trevligt!

Får man berätta att man sitter och lyssnar på Backstreet Boys. Sikka tider det var då och jag fullkomligt älskade Brian. Han var den bästa!! Så nu sitter man här 17 år senare och lyssnar på dom. Man får ju ett leende på läpparna när man verkligen hör vad dom sjunger nu. För det gjorde man inte när man var mindre. Jag fattade inte vad dom sjöng om..eller jo den delen om kärlek..den förstod nog alla ;). Kommer ihåg när man satt och grät över en kille som inte gillade en tillbaka och man satt där o grät o grät haha. Tider de...eller är det så stor skillnad från då och nu. Jag tror absolut att man kan sitta o lipa över killar och lyssna på Backstreet Boys låtar..Det gör ju så mycket ondare då, men ack så bra det är.

Så frågan är väl då om jag sitter och lipar...ja jo ne eller kanske jag vet inte är det ärliga svaret. Där raderade jag några saftiga rader..blev du nyfiken?Sa jag att jag vill ut??
Wow..

Det har varit en tid då jag har haft mycket att göra. Då har man inte tagit sig tid till att skriva av sig. Även om man skulle behöva göra det ibland. Så mycket att göra som att träna, jobba, sova, skita, träffa vänner göra annat som hör livet till.

Cykeln har jag hunnit cykla på tre gånger och det går bra, fast hitta kadensen är ju inte helt lätt i början. Men det är roligt. Det är hur skönt som helst att vara ute. Det är inte så långt kvar till Vätternrundan och hoppas man får sig en startplats :)..

I sommar då ska jag ha det skönt, ha roligt och njuta :)

RSS 2.0