SM-GULD

IGÅR VAR EN MAGISK KVÄLL. FATTA VI TOG GULDET JAG ÖR SÅ HIMLA GLAD ASSÅ . ATT FÅ VARA MED OM DETTA VAR GALET OCH SÅ MYCKET FOLK DET VAR PÅ STAN IGÅR ASSÅ. WOW..

GRATTIS HV

JAG ÄR SÅ LYCKLIG =)


Ännu En Dag På Jobbet

In på dagen så var det två killar som tankade, en av dom stod och tankade medans den andre var inne i affären och när den ena killen hade tankat klart så kom han in ställde sig vid kassan och sa:

- Du jag har inte med mig min mugg!
- Nehe, du är den andre idag som har sagt de
- Jasså är de?
- Ja men ta du en kaffe
- Är de säkert?
- Ja, jag får väl tro på dig

Sen tog han sitt kaffe och sen stod vi och tjabbade lite och sen skulle hans kompis köpa nått och han ställde sig bredvid honom och sen så:

- Men var är mina nycklar? Vet du vart dom är?
- Ne

Då kom jag med min komentar:

- Du har den i bakfickan!

Sen när han gick ut sa han:

- Så du kollar in min bak?

Med ett leende. Först hörde jag inte vad han sa, men jag fattade vad han hade sagt precis efter de att han hade gårr ut ur butiken. Jag sa till honom att han hade fina fäljar på sin bil som var 19" orginal på volvo.

På tal om bilar idag. Asså det har vimmlat om fina bilar. Det var inneen vit porsche med svarta fäljar och den var ljuv som musik. Sen när den körde iväg då vet jag inte var jag stod, jag befann mig i sjunde kan jag säga. Han som hade den kom in och betalade sin bensin och han hade ingen kod till kort och han lämnade fram sitt kort plus sitt legitimation och han var polis eller det var ett id från polismyndigheten. Om man tjänar så bra på polismyndigheten så att man har råd att köra runt i en porsche, då vill jag med bli polis =). Jag sa till honom att han hade snygga fäljar och han såg fråganade på mig och sa att tycker du att dom är fina, jag tycker att bilen är fin. Jo men jag sa att det är fäljarna som gör bilen, du kan ha en skit snygg bil och det sitter ett par skit fula fäljar ja eller fula, sånna som man bara hallå du har en sån bil och var har du fäljarna. det blir bara dumt och han sa ör det så jag menade att ja de är så. Sen körde han ivåg med ett par killar runt. Det är inte bara jag som diggar bilar. Sen på kvällen kom de en vän med sin nya Audi A3, svart med 19" fäljar, tonade bakrutor och jag bara ohh den var äckligt snygg. Den var väldigt snygg.

Min jobbar helg har varit väldigt skoj. Massor av sköna männsikor och lite flirt som de ska vara =), hehe. MEn många skäna människor.


Sjukt Infall Av Spontanitet!!

I tisdags vaknade jag vid halv tolv, tolv och satte mig som vanligt framför datorn och kikade lite. Och runt omkring mig välde disken över och det låg saker över hela min lägenhet  och jag kände att åhh jag vill härifrån. Sen fick jag iden om att varför inte åka till Falkenberg.

Jag hade snackat med min vän Gustav dagen innan om vad han skulle göra om jag skulle bara dyka upp med min gitarr i högsta hugget, han sa attt han skulle ta han dom min gitarr. Så då bestämde jag mig för att dra ner bara göra en spontan grej.

Ringde några vänner för att se om dom ville hänga på och det var bara Mia som kunde haka på. Dom andra hade annat för sig, men glad blev jag att Mia kunde haka på. För det är ju alltid roligare om nån mer följer med.
Klockan var runt ett då när jag ringde henne och vi åkte från Mia 14.50 ungefär och vi var framme vid fem tiden.

Vi parkerade vid en shell station givetvis =), och därifrån gick vi för att leta efter musikaffären där Gustav jobbar i och jag hade en adress där den låg och vi gick runt och frågade lite folk och till slut fann vi rätt gränd där butiken låg inhömd bland husen.

Jag sa till Mia att ne vi åker igen, men det hade jag aldrig gjort, men först gick vi in i fel ingång där ar det bara en massa intrument och inget annat, sen såg vi en annan dörr. Mia gick in först och sen kom jag. Jag kollade efter Gustaav och såg att han satt bakom disken och sen reste han sig när hansåg att det kom några han inte kände igen fast han kände igen en av oss.

Han vart lite chockad över att se mig där bara så där. Han tyckte det var sjukt men på ett roligt sätt. Jag hade så skoj. Kul att överraska en nyfunnen vän med humor så att det räcker till halva klotet och blir över.
Han fixade min gitarr sen tog vi en fika och sedan visadde han oss skrea strand. Då längtar man till sommaren verkligen längtar.
När man ser havet och stranden man vill bara hoppa i och plaska fritt, men det var apkallt.

Men hela dagen var så lyckad så rolig. Jag kan tycka att det finns för lite spontanitet bland folket.

MER SPONTANITET ÅT FOLKET!!!!


Telefon nr.

Yesterday I got a number from a guy that usually come to my work and I know for a fact that he has a girlfriend. And he has given me his number. I don't know how to feel about that? If I should feel flatherd or if I should I don't know.

Some part of me wants to text message him, and that part is the one who doesn't know that he has a girlfriend and the other part is WHAT is he thinking about. Giving me the number, he has to think of something in return that is what I think.

Yesterday he came in and bought something and when I saw that is was him I was so embarrest, because I know and he know that I haven't called him yet.

So until further notice I wont do anything


RSS 2.0