Tråkig helg, rolig helg

En tråkig helg är att jag inte har sett några fina bilar alls :(, men desto roligare har jag haft med min syster och hennes land hehe.

Ja och inte idag heller fick jag se några skönheter. Men jag vill tipsa er om en super schysst tidning Granturismo. Det är en tidning som verkligen tänkt till och är inte som andra biltidningar. Schysst layout och fräcka bilar. Garanterat läsvärd!


Oh my god!! Jag vart lyrisk idag när dessa...

img_7810 (MMS)

Oh my god!! Jag vart lyrisk idag när dessa körde in på jobbet idag. Plus att det var en fin Corvette också. Dessa bilar skulle upp till Mantorp och köra på banan där uppe och självklart ville jag med, men duktig som man är så står man duktigt kvar och jobbar. Han med Corvetten sa att ett demoex av den nya Lamborghini skulle vara där uppe och då brast det för mig. Jag frågade honom om han inte kunde ta mitt nr och skicka en bild. Men han sa att han kunde skicka lite bilder istället och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att han gör det! Så min dag har präglats av fina bilar och relativt snygga tillbehör till bilen.  I morse fick jag sladd i rondellen med bilen och jag njöt och fick en skön inblick i vad vintern har att erbjuda hihi... Puss på er


Söt liten husvagn! Behändig o bra, tar ing...

img_3215 (MMS)

Söt liten husvagn! Behändig o bra, tar ingen plats. Idag när jag var på Ica maxi och kollade lite, så la man märke till att folk är ytterst blinda. Dom parkerar på dom helsträckade linjerna så att dom kommer då nära dörrarna som möjligt. Är det någon som har dött av att gå lite längre??


Morgonen börjar bra med lite fina mercor p...

img_2915 (MMS)

Morgonen börjar bra med lite fina mercor på flaket :D


Asså...jag kom!! Både före och efter!! Jag...

img_7709 (MMS)

Asså...jag kom!! Både före och efter!! Jag blir mållös, stum och tappar verklighetsuppfattningen.Jisses en sån bil!!!


Motorcykel

Vill ha en!! Jag vill känna vinden i mitt hår och vara sådär hott som bara en brud kan vara i ett skinställ. Tight som as och sen droppa hjälmen och sen släppa lös håret i vinden. De ni det är hott.

MMM.... kanske en sån här?? JA mycket gärna ;)

MASERATI

Lite bilder att dregla över ;)Granturismo-SGranturismo-S-AutomaticMc12-Version-CorseQuattroporte-Sport-Gt-S

Det här är risk för en kåtchock!!

Killen var ute och tankade med sin kompis ...

img_9741 (MMS)

Killen var ute och tankade med sin kompis eller nått och sen när han kom in såg jag att han hade världens kortaste byxor. Men ack så söt han var. Så jag tog ett smygkort på han och sen log jag mot han när han åkte iväg och då log och vinkade han så sött. Och jag njöt och skrattade gott!! I'm on a role!!!


Det är en Corvette som ligger o spinner ba...

Det är en Corvette som ligger o spinner bakom min bil. Klart att när den fick tillfälle rusade den förbi mig med vrummade ;)


Lamborghini Sesto Elemento

Nu var årets dyraste bil korad. Den går av för ca 18 000 000 000 kr. Ska vi gå ihop för ett lån eller? Haha men sjukt mycket pengar är det för en bil och den ska bara tillverkas i 10 exemplar. Om jag hade sett en sån på macken hade jag dött där och nu!!!Sheit asså den är ju inte lite het. Allt har en tanke bakom och här snålas det inte på materialet, kolfiber som gör bilen lätt då är det inte så svårt att föreställa sig att den gör 0-100 km/h på 2,5. 2,5 SEKUNDER det är pytte små sekunder vi pratar om. Och när man själv sätter sig i sin egen bil tar det ca en minut att komma upp till 100 km/h hehe.Men om ni vill ge mig en sån här i julklapp skulle jag inte bli arg eller nått ;)

Puss på er


Fartkameran
Folk kan inte köra på en väg där det finns fartkameror. Det finns bara ett sätt dom kör på och det är att ligga 20 km/h under hastighetsbegränsningen. Vad tänker folk med? Dom tänker inte. Dom åker inte fast om dom faktiskt kör i rätt hastighet. Jag undrar om dom är födda under en sten eller inte kollar samhällsinfon som finns tillgänglig i det svenska samhället. Men dom är som sagt inte födda under ett tak, utan under en fin liten sten där dom inte har tillgång till radio eller tv. Vi kanske skulle göra en insats åt dom!!Hihi här ni "Boris"......och här har ni "the black pearl"

Tyvärr kunde jag inte ta ett kort på Göran för han stod i Gbg och hade party.

Till nästa gång kör lagligt (haha yeah right) ;)

Ibland älskar jag mitt jobb :D!!

Ibland älskar jag mitt jobb :D!!


Som man bäddar får man ligga. När man gör ...

Som man bäddar får man ligga. När man gör något som att dumpa en person genom att säga att man inte är redo för ett förhållande och han går och kaxar på en annan tjej och blir i sin tur blir dumpad så kallar jag det skadeglädje. What goes around, comes around! Brukar man säga. Det känns så bra :).


Hihi trevlig liten överraskning på morgone...

Hihi trevlig liten överraskning på morgonen. En gul transam. Morgonen kunde inte börja bättre!!!


När man ska bläddra i sitt block stöter ma...

När man ska bläddra i sitt block stöter man på denna lilla text. Man blir väldigt glad!! Mysigt är det att jag vet inte vem som har skrivit de, men hihi ^^


Hemma

Som ni kanske har sett så är min kära BWM hemma igen. Det kändes så skönt att få köra min käraste igen. Och han har fått ett namn.. hans namn är Rambo number 1. Nå vad tycker ni?? Är det ett bra namn på min 316? Eller har ni något annat förslag??


Namnet kom ifrån min kära vän Jenny. Hennes bilar heter Boris, Göran och the black pearl. Hihi väldigt bra namn. Jag måste nästan ta kort på dom och lägga upp här så ni ser hur väl namnen passar bilarna. Boris är den bästa, en liten röd polo om jag inte minns fel.

Jag räknar ner till Varberg och det är 57 dagar kvar! Can't wait!!!Måste till slut lägga upp en bild på en skönhet en Pontiac GTO. Mmm fint...

Nu är min älskling äntligen hemma!

Nu är min älskling äntligen hemma!


Gillar att förstora mina pupiller. Detta ä...

Gillar att förstora mina pupiller. Detta är till transportstyrelsen. För dom vill ha koll på mig så att jag ser bra. Att jag inte har några blödningar. Så att jag får behålla mitt körkort. Utan de vet jag inte om jag skulle må så bra??


Vacker bil, men syrrans Edsel är vackrare....

Vacker bil, men syrrans Edsel är vackrare. Den är vit med röd skinklädsel. Kan det bli bättre ;)


Ruggby mellan bilarna

Egentligen vill jag skriva om sårade känslor, flirtande och hångel...haha men det ska jag inte hhahaah. Jag vet att ni vill, men varför ska jag bjuda er på detta smaskiga biten av mitt liv. GET YOUR OWN LIFE haha ;)..

Men jag vill ha tillbaka min bil nu, min alldeles egna BMW. jag har gått och blivit kär i den. Att köra den är att köra på lambi toapapper, mjukt och lent. Sen vill jag sänka den lite, tona rutorna, skaffa nya fäljar.Åhh den är så fin min kära älskling. Jag har haft den på repp nu i en vecka och idag ringde dom. Ja nu har vi fått spändbanden till airbagen nu och om du skulle vilja lämna in den.. och jag bara men den står redan hos er. Då har dom glömt att ringa om den, hur weird som helst. Lampan var bara ett felmedelande som tur var. Så snart får jag tillbaka min kära bil. Man ska aldrig lita på män i repp kläder ;)

NU till ett evenemang som alla ska åka på om dom får chansen till det..

WHEELS AND WINGS
Varberg den 15-16 juli
Det är den stårta festen för alla bilentusiaster. Här rullar det enorma mängder kåtobjekt hehe jag menar bilar i kråmade fälgar och polerade enbart till detta evenemang. OCH jag ska dit och förgylla dom med min närvaro och jag kommer att ha så kul så jag kommer att leva på detta i två år frammåt lagom till nästa år!! Jag kommer att vara i himmelriket.


En liten bild men enorma mängder bilar på bilden. Man ser bara ett hav fullt av små bilar hihi lite som myror som i en mystack. Så många bilar är det på bilden. Det gillar vi!!

http://www.wheelsnwings.se

Igår var jag och min kära vän på parken i Huskvarna. JISSES jag blev barn på nytt. Jag älskar att vara bland folk, jag blir som lyckligaste då. Se alla samlas och kolla bilar. Den gemenskapen är inte att leka med. Dom visar stolt upp sina 400 000 tusen bilar och dom kör dom på asfalt. Inte låter dom stå inne, vilket är så rätt. Men sen är det mycket pengar som rullar och inte har dom köpt en färdig bil utan det ligger många timmars arbete i dessa bilar och det verkar folk glömma bland. Att se något färdigt är lika med många timmars arbete.

Igår var det Mustangernas kväll. Dom hade radat upp alla modeller av mussarna och jag var som sagt död och hade kommit till himlen, bilhimlen. Mussen är min absolut favvobil, dock finns det fler jag skulle vilja ha. Kanske en muskelbil hade inte suttit fel

Mussen har former så att en kvinnas former bleknar framför den. HAHA det var en man som igår sa att man behöver inga kvinna när man har en sån bil och då var det den här bilen han syftade på den lila eller vad man ska kalla den färgen men oj asså. Sen kommer min favvobil och min favvofärg i samma pöl kan det bli bättre...

Over and outTack och galet!!!

Monc är den grymmaste i hela världen. Det är kvinnan bakom min head på sidan. Och ja jag vet inte vad det kallas så jag hittade på ett coolt ord för det haha...

Idag har min bil pajat IGEN.. Asså jag tror bara för att jag tycker om bilar ska mina egna bara skita på sig hela tiden.
Jag har faktiskt köpt en ny bil en BMW och den gick i en månad sen började min motorlampa lysa, men vad trevligt tänkte jag åhåh, men tur är att jag har fortfarande garantin kvar på bilen, den går ut om två månader så man får väl se det positivt, MEN idag började samma lampa lysa på min andra bil den som jag ska sälja. Det är nått som talar mot mig tror jag både bilar och killar går inte min väg.
Bara andras bilar tycks gilla mig och äldre män som redan är upptagna HAHA.

Har ingen bild idag och det skulle jag ju ha tatt på lampan..Eftertänksamhet..

Bilar, bilar och åter bilar.. Ett återkommande problem med bilar är att dom går sönder och man blir lika uppgiven varje gång.. Det känns som att probemen aldrig sluta att hopa upp sig. Man måste beställa en tid hos sin mekaniker och sen tar det en tid att få den lagad...

Detsamma är det med oss människor. Vi går sönder och ofta. Vi måste våga lita på att dom som säger att dom är för oss är där oavsett.

Vågar vi visa oss sårbara? Även om ditt problem kanske inte verkar så stort och att du har vänner omkring som inte heller mår bra och du ska visa dig stark när du själv mår dåligt av dina vänner mår dåligt. Du får också må dåligt, det kommer alltid att gå sönder saker i våra liv som vi måste reparera. Om du vågar visa dig att du inte mår bra så faktiskt ger det dig styrka att kunna möta dom tillbaka för du har den intimiteten, du får ett band för du kan förstå vad dom går igenom även om det är olika stora fel på våran mekanik.

Du måste också kunna få vara ledsen..gråta om du så vill gråta... På så vis blir du stark och sin tur har du kraften att vara där för andra. Men våga låta dig förstå att du inte kan vara stark själv att det finns ett jag som vill vara där..

Alla har inte Gud att gå till när det blir jobbigt, alla tror inte på honom. Är det inte vi som ska vara här och visa att vi bryr oss om varandra. Älska varandra??

Även om du inte tror på ordet om du har mött massa jag som bara har velat få sina egna behov tillfredsställda så kanske ordet har förlorat sin kraft..

Mekanikern måste få tid för att hitta felet och laga det. Ibland tar det en halvtimma eller flera veckor att hitta rätta saker som han kan laga felet.
Likadant är det med oss..det tar tid att må bra igen eller tar det på ett ögonblick. Men oftast tar det lång tid, men tiden läker såren... låt det få ta den tid det behöver..

Vem är din mekaniker i ditt liv?
Vem tar hand om dig när du går sönder?

Kanske inte är till någon hjälp men att skriva av sig gör det också lättare att hantera sin situation.

Glöm aldrig..det finns en eller flera personer som VILL vara där för dig. Våga räcka ut handen.. kanske det är många som har ignorerat din hand innan men handen kommer du att få besvarat och när du väl få en hand i din som säger att jag är här för dig och det är då det är på riktigt...DET ÄR DÅ DET ÄR PÅ RIKTIGT...
Inget bullshit utan det är är äkta och sån äkthet håller, den kommer att hålla i motgångar och medgång..

Jag älskar dig min vän.. våga tro på de ")

RSS 2.0