Eftertänksamhet..

Bilar, bilar och åter bilar.. Ett återkommande problem med bilar är att dom går sönder och man blir lika uppgiven varje gång.. Det känns som att probemen aldrig sluta att hopa upp sig. Man måste beställa en tid hos sin mekaniker och sen tar det en tid att få den lagad...

Detsamma är det med oss människor. Vi går sönder och ofta. Vi måste våga lita på att dom som säger att dom är för oss är där oavsett.

Vågar vi visa oss sårbara? Även om ditt problem kanske inte verkar så stort och att du har vänner omkring som inte heller mår bra och du ska visa dig stark när du själv mår dåligt av dina vänner mår dåligt. Du får också må dåligt, det kommer alltid att gå sönder saker i våra liv som vi måste reparera. Om du vågar visa dig att du inte mår bra så faktiskt ger det dig styrka att kunna möta dom tillbaka för du har den intimiteten, du får ett band för du kan förstå vad dom går igenom även om det är olika stora fel på våran mekanik.

Du måste också kunna få vara ledsen..gråta om du så vill gråta... På så vis blir du stark och sin tur har du kraften att vara där för andra. Men våga låta dig förstå att du inte kan vara stark själv att det finns ett jag som vill vara där..

Alla har inte Gud att gå till när det blir jobbigt, alla tror inte på honom. Är det inte vi som ska vara här och visa att vi bryr oss om varandra. Älska varandra??

Även om du inte tror på ordet om du har mött massa jag som bara har velat få sina egna behov tillfredsställda så kanske ordet har förlorat sin kraft..

Mekanikern måste få tid för att hitta felet och laga det. Ibland tar det en halvtimma eller flera veckor att hitta rätta saker som han kan laga felet.
Likadant är det med oss..det tar tid att må bra igen eller tar det på ett ögonblick. Men oftast tar det lång tid, men tiden läker såren... låt det få ta den tid det behöver..

Vem är din mekaniker i ditt liv?
Vem tar hand om dig när du går sönder?

Kanske inte är till någon hjälp men att skriva av sig gör det också lättare att hantera sin situation.

Glöm aldrig..det finns en eller flera personer som VILL vara där för dig. Våga räcka ut handen.. kanske det är många som har ignorerat din hand innan men handen kommer du att få besvarat och när du väl få en hand i din som säger att jag är här för dig och det är då det är på riktigt...DET ÄR DÅ DET ÄR PÅ RIKTIGT...
Inget bullshit utan det är är äkta och sån äkthet håller, den kommer att hålla i motgångar och medgång..

Jag älskar dig min vän.. våga tro på de ")

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0